Passions for exploring | Designs for living 

Într-o societate în care se construiește mult spre foarte mult misiunea noastră este aceea de a integra variabila locuirii, sa o facem plăcută și personalizată.

Ce ne deosebește de alți colegi de-ai noștri este modul în care abordăm proiectele, pasiunea cu care ne implicăm și dedicarea spre implementarea dorințelor clienților noștri.

Noi, la WOLP, considerăm ca arhitectura și designul interior nu sunt un job, ci sunt mult mai mult de atat,  o pasiune, un hobby. Iar atunci cand munca înseamnă dedicare și implicare care se combina autentic cu viziunea și dezvoltarea proiectelor noastre putem spune ca jobul este doar rezultatul acestor sentimente și acțiuni care ne definesc in mod continuu.

Oameni care proiecteaza pentru oameni. Credem în aceasta viziune și nu ne dorim ca munca noastra sa reprezinte doar o bifa pentru un proiect construit sau sa impunem clienților propriile preferințe. Toate proiectele sunt custom made, cu elemente specifice fiecarui client, personalizate pe nevoia și dorința acestuia. Lucru pentru care, într-o foarte mica masura, ne transforma in psihologi, căutăm sa ne înțelegem clienții, sa citim printre randuri si sa descoperim acele informații despre care nici ei nu sunt conștienți dar care sunt importante in modul lor de a trai. Detaliile fac mereu diferenta și astfel, descoperind omul, noi ca și arhitecti putem să venim cu soluții care sa imbunatateasca stilul de viata.

Biroul nostru s-a format din dorința de a practica un alt fel de arhitectură (& interior design), din dorința de a ne face plăcere sa lucram la proiecte, de a functiona ca o echipa și de a da formă și culoare viziunii adaptate fiecărei dorințe în parte.

Lucrăm cu pasiune, profesionalism și dedicare, ceea ce ne face sa fim constant implicați și să respectăm ca atare fiecare proiect.

WOLP= WOrk & PLay