Project Details

RO:

Casa AZ

Locuință unifamilială  | Cluj Napoca

Concept| 2020

 

ENG:

Casa AZ

Residential architecture | Cluj Napoca

Concept| 2020

 

Amintirile pot fi pastrate si mentinute in asa fel incat sa dainuiasca. Impletirea autenticului cu noutatile in materie de design aduc o nota fascinanta a timpului ireversibil. O casa veche poate deveni caminul perfect atunci cand pasiunea pentru renovare si creativitatea se imbina intr-un mod care sa pastreze autenticitatea intr-un cadru unde prezentul si viitorul isi fac simtita prezenta.

Compartimentarea, zonele dedicate, magazia din spate, holul luminos si biroul ofera senzatia de libertate intr-un mediul cald, primitor si modern. Grinzile au fost pastrate, caramida reconditionata si semineul ofera intimitatea si linistea tinmpului care parca trece lasand in urma amintiri frumoase.

Casa parinteasca se pastreaza” este o vorba foarte des folosita si pe care multa lumea o pune in practiva. Dorinta de a pastra intacte amintirile si mostenirea poate sa fie indeplinita apeland la cei care stiu ce inseamna acest lucru. Pentru noi pasiunea, daruirea si profesionalismul cu care ne implicam in asemenea proiecte ne fac sa fim specialitii de care ai nevoie.

SEE MORE PROJECTS