CB PROJECT

Project Details

The owner purchased this apartment, located in the attic of an old building. Due to the age of the building, however, a modernization and repartitioning of the entire space was necessary.

Initially, the entrance to the apartment was through a hallway that also functioned as transition area between the living room and a small bathroom.

However, our client requested an open kitchen with an island, dining space, 2 bathrooms, and storage space. In order to make as much of the limited space as possible, a few deliberate choices have been made.

For example, the ceiling beams have been uncovered and restored, helping to achieve the illusion of a spacious apartment. Furthermore, the dining area is separated from the entryway by a tall shelving unit, which helps distinguish the two spaces, keeping things organized and yet airy.

SEE MORE PROJECTS

GET IN TOUCH

Let's speak about your next project.

If you’d like to get to know us better, if you simply have a question or want some advice, please drop us a line and we’ll gladly get back to you as soon as possible!

UK: +44 7990 846 228
Email: contact@wolpstudio.com


We’re really proud to be located in Romania, Cluj-Napoca: the “Silicon Valley” of Eastern Europe.