SV PROJECT

Project Details

This rendering project involves an apartment building complex with 5 buildings. 4 of the buildings have 3 stories, while the last one has 4 stories.

The layout has been created with functionality in mind, made specifically to help the future owners utilize the space to its maximum, with no unusable space.

The design emphasis is on practicality, while maintaining a keen focus on fine carpentry and incorporating sustainable building materials. The building’s exterior features a contrast of two distinct materials.

The predominantly white, clean façade presents wooden details, including privacy wood panels. This contrast was intentional, chosen with modern architectural trends and the contemporary style of the building in mind.

SEE MORE PROJECTS

GET IN TOUCH

Let's speak about your next project.

If you’d like to get to know us better, if you simply have a question or want some advice, please drop us a line and we’ll gladly get back to you as soon as possible!

UK: +44 7990 846 228
Email: contact@wolpstudio.com


We’re really proud to be located in Romania, Cluj-Napoca: the “Silicon Valley” of Eastern Europe.